Garázs berendezések

garázsberendezések

Hogyan működik a mágia az IPhone

2019. július 09. 19:21 - István alkatrészek

Hogyan működik a mágia az IPhone

 

Nincs okostelefon, ami ikonikusabb, mint az Apple iPhone. Ha olyan, mint a legtöbb, legalább egyszer azt gondoltad, hogy a következő telefonodat használod. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan juthat el a legjobb helyzetből az iPhone-tól, olvassa el a következő bekezdéseket az Apple iPhones néhány tippével kapcsolatban.

Nagyszerű képeket készíthet a fejhallgató kábelének használatával! A hangerőgombok segítségével most fényképeket készíthet, így tarthatja a kábelt a másik kezedben, hogy a felvételek stabilak legyenek. Ez a módszer akkor is használható, ha a telefonon állványon pihen.

Ha a Safari használatával böngészhet az interneten az iPhone-on, próbálja meg ezt a trükköt egy új URL-beíráshoz. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" -t, megtarthatja a ".com" gombot. Ahogy lenyomva tartja a gombot, a leggyakoribb webbővítmények, például .org, .net és .edu között fognak lapozni.

A fejhallgató kábelének használatával is készíthet képet az iPhone-on. Folyamatosan tartsa a kezét, miközben a témára fókuszál, és készenléti állapotban nyomja meg a kábel gombját. A telefon nem rázódik meg, amikor ezt megteszi, és a fényképek jól fognak kinézni.

Használja az iPhone névjegyeit, hogy megszervezze az összes barátait és családját. Ez nagyon fontos, mivel az összes névjegyet ábécébe rendezheti, és számos információt tartalmazhat az egyes kapcsolatokról. Továbbá a partner képernyőjén kattinthat egy névre és hívásra vagy szövegre, azonnal.

Győződjön meg róla, hogy törölni szeretné a nem használt üzeneteket az üzenet képernyőjén. Ez nagyon fontos, mert az idő múlásával a beszélgetés története hosszabb és hosszabb lesz, csökkentve ezzel a telefonon lévő helyek számát. Ezt úgy teheti meg, hogy az üzenetrészletre megy, és a szerkesztési funkcióval törli a teljes beszélgetéseket vagy azok egy részét.

Kapcsolja ki a push értesítéseket az adatok használatának ellenőrzésére, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzésére. A Push értesítések lehetővé teszik, hogy a telefon folyamatosan kapcsolatba lépjen az e-mail szerverekkel és az internetrel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy új üzenetek és riasztások esetén ellenőrizni kell az e-maileket, a webhelyeket vagy más alkalmazásokat, de drámai lesz, hogy hogyan befolyásolja a telefon működését és teljesítményét.

Használja iPhone zenei részlegét, hogy létrehozzon egy teljes értékű zenei könyvtárat munkához vagy iskolához. Ez közvetlenül kapcsolódhat a számítógépén lévő iTuneshoz, ahol kedvenc zenéit letöltheti a telefonjára. Ezenkívül megoszthatja vagy megismételheti azokat a dalokat, amelyeket az iPhone-nál élvez.

Az iphone segítségével mindenféle fájlt tárolhat. Az egyetlen módja ennek az, hogy megvásárolja az iphone meghajtó alkalmazást, de ha egyszer megteheti, szinte bármit tárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

Egy egyszerű módja annak, hogy törölje a szöveget, amikor beírja az iPhone készülékét. Indítsa el a törlés gombot. A szavak betűvel történő törlésével kezdődik, majd szó szerint elkezdi a törlést. A gomb lenyomva tartásával a képernyőn mindent gyorsabban törölhet.

Ha azt gondolod, hogy itt az ideje egy új telefonnak, az Apple iPhone valószínűleg valami, amit legalább remélsz. Tekintse át, mit olvasott el ebben a cikkben, hogy ötleteket kapjon arról, hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni ebből a csodálatos technológiából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garazsberendezesekitt.blog.hu/api/trackback/id/tr5914934270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása