Garázs berendezések

garázsberendezések

Csináld magad belső kialakítás a garázsban. A garázs kialakításának finomságai: érdekes és hasznos ötletek. Hogyan felszereljünk egy megtekintési lyukat?

2020. szeptember 24. 12:51 - István alkatrészek

Mi az a garázs egy ember számára? Ez nem csak egy hely, ahol felbecsülhetetlen értékű kincset tárolhatnak autó formájában, hanem a szentélyek szentje is. A garázsnak különösen sokoldalúnak kell lennie, hogy minden kéznél legyen, és nincs szükség az összes polcon átmenni egy csavarkulcs vagy csavarhúzó keresése érdekében. Ennek a helynek tökéletesnek kell lennie, az egyes eszközök és műszerek helyének megszervezésével.

 

A rend nőies és férfias megértése kissé eltér. Ha a lányok inkább az esztétikát vizsgálják, és a közelben álló sokaság között könnyen megtalálják a megfelelő dolgot, akkor a férfiak számára fontos a hely általános felhasználása. Az összes dolgot ugyanabban a helyen tárolhatja úgy, hogy - amint mondják - az izom- vagy motoros memória felhalmozódott, és nem kell olyan eszközt keresnie, amely nincs a helyén, ahelyett, hogy az autót fél napra rögzítené. A tudósok azzal érvelnek, hogy mindez annak a ténynek köszönhető, hogy a férfi látást egy-egy tárgyra hangolják, és “alagútnak” hívják, míg a nőknek “panorámás” látása van, amely minden látványt elfoglalhat a látómezőbe. Így a hölgyek sok tárgy közül sokkal könnyebben találnak egy konkrét dolgot. Ezért a férfiak számára a helyoptimalizálás nagyon fontos.

 

 

Az autó és a garázs tulajdonosai természetesen nem használnak ilyen helyet kizárólag kedvenc autójuk parkolására. Bármely autósnak biztosan lesz:

 

A gép alkatrészei és pótalkatrészei régi vagy pótalkatrészek;

Az autó karbantartásához szükséges folyadékok;

Készülékek, amelyek javítják a gép kényelmét és biztonságát;

Autós samponok, polírozók, tisztítószerek, vízmentes mosók, légfrissítők;

Az akkumulátor töltése, egy szerszámkészlet;

Gumiabroncsok

Hegesztőgép;

Olajleválasztók;

Felszerelt asztali vagy munkapad.

Vannak olyan körülmények, amikor az élet arra kényszeríti Önt, hogy meghatározza a síelés és a kerékpározás helyét a garázsban. Mindez teljesen akkor lehetséges, ha a garázs építése során azonnal átgondolja ezeket a lehetőségeket, és foglal helyet a háztartási cikkekhez, a megtekintési lyukhoz, sőt a pincéhez.

Ne felejtsük el a biztonsági szabályokat. Minden garázsot fel kell szerelni tűzoltó készülékkel, lapáttal és homokkal. Az is jó, ha egy vállfát és egy mosdót helyez el egy higiénikus helyiségben.

 

Elkezdjük kitalálni, hogyan lehet saját kezűleg felszerelni a garázs belsejét? Az első lépés, hogy értékelje a szoba méretét és térfogatát. A szabvány szerint a garázsok mérete 3x6, magassága 2 méter. Nos, ha van lehetőség kibővíteni a garázsot legalább egy méterrel.

 

Annak érdekében, hogy az autóhoz minden oldalról megközelítsék és teljes körűen manipulálhassanak, ki kell emelni az állványok és a munkahely közötti távolságot egy méterrel.

 

Milyen dolgok nem kerülnek a garázsba, és semmilyen körülmények között sem tárolhatók;

A maximális gyakorisággal használható tételek;

Csoportosítsa a szerszámkészleteket a megfelelő szerszámokkal;

Meg fogják határozni, hogy mi a multifunkcionális - berendezések, szerszámok;

Tegyük fel, hogy mi lesz a garázs tisztítása;

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garazsberendezesekitt.blog.hu/api/trackback/id/tr8316213356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása