Garázs berendezések

garázsberendezések

Az iPhone egyszerűen használható ezekkel az egyszerű tippekkel

2020. december 14. 17:03 - István alkatrészek

Az iPhone egyszerűen használható ezekkel az egyszerű tippekkel

 

Nem kell iPhone tulajdonosnak lenni ahhoz, hogy tudja, mennyit tudnak csinálni. Függetlenül attól, hogy jelenleg rendelkezik-e iPhone-val, el kell olvasnia ezt a cikket. Tudja meg, hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni a jelenleg tulajdonában lévő vagy a jövőben vásárolt iPhone-okat.

 

Ha az a szerencsétlenség van, hogy vízbe ejti iPhone készülékét, szárítsa meg rizzsel. Először törölje le a telefont. A telefon bekapcsolása nélkül helyezze egy tálba, száraz, fehér rizzsel legalább 8 órán át. A rizs elősegíti a nedvesség felszívódását, és megakadályozhatja, hogy telefonja zárlatot kapjon, amikor újra bekapcsolja.

 

Ha nedvesítette az iPhone-t, tartózkodjon a bekapcsolástól. Törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy lezárt műanyag zacskóba, száraz, fehér rizzsel. Hagyja egy éjszakán át ülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be és újra működik.

 

Ez a telefonos alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem használta az iPhone készülékeket és az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdenie. Különböző alkalmazások világa létezik, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenység nagy részét.

 

Ha iphone-ja van, azonnal vásároljon egy tokot. Az utolsó dolog, amellyel azt szeretné elérni, hogy a telefonja darabokra szétrobbanjon, mert nem védte megfelelően. A betonra csak néhány méter magasról történő esése a telefon megszűnését jelentheti, ezért védje meg a lehető legjobban.

 

Ha kizárta magát a telefonból, akkor keresse meg az interneten a megoldást. Sok embernél ez megtörtént, ezért vannak videók és más oktatóanyagok arról, hogyan oldható fel egy iphone online. Csak vegye figyelembe, hogy ez egy utolsó lehetőség, mivel valószínűleg törli az összes adatot, amikor visszaállítja azokat.

 

Mentsen meg egy nedves iPhone-t fehér rizzsel! Ha szeretett iPhone-ját beejti a WC-be vagy egy tócsába, akkor nem veszett el minden. Ne kapcsolja be a telefont. Szárítsa meg egy törülközővel. Ezután helyezze a telefont egy cipzáras fagyasztótáskába, amely tele van főzetlen fehér rizzsel. Másnap reggel jó eséllyel a korábban nedves iPhone újra működni fog.

 

Félelmetes módszer az iPhone maximális kihasználására, ha az összes médiaeszközt használja. Letölthet televíziós műsorokat, filmeket és egyéb videoklipeket, hogy iPhone készüléke szórakoztató eszköz legyen, bárhová is megy.

 

Ha véletlenül vízbe ejti iPhone készülékét, kerülje a bekapcsolást; ez rövidzárlatot okozhat a telefonján. Kiszáríthatja óvatosan törölközőszárítással, vagy egy éjszakára száraz, fehér rizzsel töltött zacskóba helyezheti. Kerülje a hajszárító használatát is, mert ez a víz mélyebb beszivárgását okozhatja a telefonban.

 

Hogy személyre szabhassa iPhone-ját és Sirijét, próbálja meg megtanítani Sirinek a családja nevét. Például megtaníthatja Sirinek a házastársa nevét. Aztán ahelyett, hogy kimondaná házastársa teljes nevét, amikor fel akarja hívni őt, azt mondhatja, hogy "Hívja a férjemet" vagy "Hívja a feleségemet". Sokkal személyesebb!

 

Ha kéznél van iPhone-ja, és ez egyszer bekövetkezik az életben lévő képeken, akkor a telefon feloldása nélkül is elkészítheti. Egyszerűen érintse meg kétszer a kezdőlap gombot, miközben a telefon még mindig zárolva van. Látni fog néhány ikont, amelyek közül az egyik a kamera ikonja lesz. Készítsen képet, és azonnal elmentésre kerül a telefonjára.

 

Valószínűleg ebből a cikkből megtanult néhány dolgot az iPhone használatáról, amelyekről még nem volt tudomása. Használja, amit tanult, és haladjon előre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garazsberendezesekitt.blog.hu/api/trackback/id/tr316339120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása