Garázs berendezések

garázsberendezések

Tippek és trükkök, amelyekkel az IPhone szórakoztatóbbá válik

2023. március 28. 13:27 - István alkatrészek

Tippek és trükkök, amelyekkel az IPhone szórakoztatóbbá válik

 

A jövő itt van, és az iPhone segít ennek megvalósításában. Az iPhone összes képességével az emberek, akik megvásárolják ezt a telefont, soha többé nem akarnak más márkájú telefont.
Túl gyorsan lemerül az iPhone akkumulátora? Próbálja meg kikapcsolni az "Időzóna beállítása" funkciót. Ezt a beállítások, majd a helymeghatározási szolgáltatások, végül pedig a rendszerszolgáltatások menüpontban érheti el. A, kapcsolja a beállítást bekapcsolásról kikapcsolásra, és jó eséllyel jelentősen megnő az akkumulátor élettartama.

Az Apple szuper egyszerűvé tette a szavak definícióinak lekérdezését. Amikor meglát egy szót, amire definíciót szeretne kapni, akár egy e-mailben, akár egy szöveges üzenetben, akár az interneten, egy-két másodpercig megnyomhatja a szót, és megjelenik egy kis felugró ablak, ahol kiválaszthatja a definíciót.

Ha az iPhone készülékén keres az interneten, kattintson a középső alsó részen lévő továbbító nyílra, és továbbítsa az adott oldalra mutató linket az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkek után kutat az iPhone-on, és nincs elég hely az összes cikk tárolására.

Nem kell kiválasztani az "x" mezőt, amely az automatikus javításnak alávetett szó után következik. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja a képernyőt, bárhol. Ez bezárja a dobozt az Ön számára, ami sokkal gyorsabb megoldás.

Szerkesztheti az iPhone készülékkel készített képeket. Menjen a szerkeszteni kívánt képre. Ha megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban lévő Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi a vörösszem kijavítását, a vágást, az elforgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a jobb felső sarokban a Mentés gombra.

Az iPhone-on parancsikonokat és szótárat hozhat létre. Amikor szótárat használ, a telefonja tudni fogja, hogy mit próbál mondani. A telefon beprogramozható úgy is, hogy extra gyorsbillentyűket és kifejezéseket illesszen be. A rosszul beírt szavak automatikus javítása egy másik praktikus funkció.

Az iPhone személyre szabásának egyik módja, hogy megváltoztathatja az iPhone előlapjának és főképernyőjének háttérképét. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre, vagy választhat a fényképezőgép "tekercséből", ahol az Ön által elmentett fényképek közül választhat...

Szeretné tudni, hogyan lehet letiltani az iphone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell jutnod a mobil adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat menüpontba. A felhasználónév és jelszó mezőkbe írj be néhány általános szót, ez csak azért van, hogy az iphone ne adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítani a telefont, akkor azt is tegye meg.

Ha mindent meg szeretne csinálni, amit az iPhone tud, akkor el kell sajátítania a multimédiás képességeit. Tévéműsorokat, filmeket és egyéb videoklipeket tölthetsz le, így az iPhone szórakoztató eszköz lehet, bárhová is megy.

Mielőtt alvó üzemmódba helyezné az iPhone-t, nyomja meg a home gombot. Ez biztosítja, hogy az összes alkalmazás kikapcsoljon, és ezzel az akkumulátor élettartamát is kíméli. Ha egyszerűen alvó üzemmódba helyezi a telefont anélkül, hogy megnyomná a home gombot, előfordulhat, hogy néhány alkalmazás fut a háttérben, és csökkenti az akkumulátor élettartamát.

A tanultak alapján az iPhone-ok bizonyos értelemben függőséget okozó készülékek. Mivel szinte bármit megtehetünk velük, nagyszerű eszközök, amelyeket mindig magunknál tarthatunk. Menjen előre, engedje át magát az életnek, és szerezzen be egy iPhone-t, hogy ne maradjon le az összes barátja és családtagja mögött, akik már frissítettek.

macbook pro m1 ár, ház csere, iphone ar, almás telefon, apple watch akkumulátor állapot, mini szerviz, árlista háttér, hivatalos apple viszonteladó

 

1. macbook pro m1 ár

2. ház csere

3. iphone ar

4. almás telefon

5. apple watch akkumulátor állapot

6. mini szerviz

7. árlista háttér

8. hivatalos apple viszonteladó

 macbook pro m1 ár, ház csere, iphone ar, almás telefon, apple watch akkumulátor állapot, mini szerviz, árlista háttér, hivatalos apple viszonteladó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garazsberendezesekitt.blog.hu/api/trackback/id/tr5818082578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása